

FEES

Recreational Class	10 Week Term Fees	Casual/ Trial Fee	Annual Fees
Baby Gym	\$150	\$18/casual	Membership
Kinder Gym Preschool Gym Junior Gym, Recreational Gym Boys Gym Ninja Junior Ninja Senior	\$220	\$30/trial	Membership + Insurance
Intermediate Gym Advanced Gym	\$315	\$35/trial	Membership + Insurance
Inclusive Gym	\$250	\$28/casual	Membership + Insurance

ANNUAL FEES

Club Membership (01 Jan to 31 Dec):

• \$40/family

GA Insurance (01 Jan to 31 Dec):

- Kinder Gym \$50
- Recreational \$60

All Recreational Term Fees are due prior to the first lesson of Term.



- Term 1 (11 weeks) 29th January to 13th April
- Term 2 (10 weeks) 29th April to 6th July
- Term 3 (10 weeks) 22nd July to 28th September
- Term 4 (10 weeks) 14th October to 20th December

FEE POLICY

- · Payments must be made at time of booking.
- Fees are non refundable. Cancellations incur a 2 week penalty from notification date.
- Injury/illness that extends 3 or more weeks may be eligible for a credit upon providing a doctor's certificate.

MAKEUP LESSONS

- Each child is entitled to 2 make-up lessons per term, which must be booked into in advance.
- · Only available in classes that have space.

WHAT TO WEAR

- Leotard or swimming costume
- · Shorts and T shirt
- · No loose clothing or jewellery
- Long hair tied up



2024 RECREATIONAL **TIMETABLE**





120-126 Rothschild Ave Rosebery 2018



(02) 9661 9955



info@bunneronggym.com.au



www.bunneronggym.com.au



Term 1 2024 Recreational Timetable									
Class	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday			
Baby Gym—6 months to 18 months 45 minutes Gymnast-led sensory movement class with Parent Participation		12:15pm-1:00pm		12:15pm-1:00pm					
Kinder Gym—18months to 3 years 45 minutes Fundamental movement program with Parent Participation	10:30am-11:15am	10:30am-11:15am	10:30am-11:15am	10:30am-11:15am	10:30am-11:15am	8:10am-8:55am			
Pre-School Gym—3 to 5 years 45 minutes Fundamental movement program for preschoolers	11:15am-12:00pm	11:15am-12:00pm	11:15am-12:00pm	11:15am-12:00pm	11:15am-12:00pm	9:00am-9:45am 10:30am-11:15am			
Junior Gym—4.5 to 6 years 45 minutes Beginner Gymnastics program for Boys & Girls	3:45pm-4:30pm	3:45pm-4:30pm	3:45pm-4:30pm	3:45pm-4:30pm	3:45pm-4:30pm	8:00am-8:45am 8:50am-9:35am			
	4:30pm-5:15pm	4:30pm-5:15pm	4:30pm-5:15pm	4:30pm-5:15pm	4:30pm-5:15pm	9:40am-10:25am 10:30am-11:15am 11:15am-12:00pm			
Recreational Gym—6 to 8 years 1 hour Beginner Gymnastics program for Boys & Girls	4:00pm-5:00pm	4:00pm-5:00pm	4:00pm-5:00pm	4:00pm-5:00pm	4:00pm-5:00pm	8:30am-9:30am 9:30am-10:30am 12:00pm-1:00pm			
Boys Gym—6years+ 1 hour Gymnastics program for Boys				5:00pm-6:00pm					
Intermediate Gym—8 to 10 years 1.5 hours Intermediate Gymnastics program for Boys & Girls	5:00pm-6:30pm	5:00pm-6:30pm	5:00pm-6:30pm	5:00pm-6:30pm	5:00pm-6:30pm	10:30am-12:00pm			
Advanced Gym-11 years+ 1.5 - 3 hours Intermediate Gymnastics program for Boys & Girls		6:30pm-8:00pm		6:30pm-8:00pm		12:15pm-1:45pm			
Ninja —5 to 7 years 1 hour Ninja, Parkour & FreeG program for Boys & Girls	5:00pm-6:00pm					9:15am-10:15am			
Ninja —6 years+ 1 hour Ninja, Parkour & FreeG program for Boys & Girls	6:00pm-7:00pm			6:00pm-7:00pm		12:15pm-1:15pm			
Inclusive Gym — 5 years+ 45 minutes Inclusive program for Boys & Girls		3:45-4:30pm							
Pre Level 1 — 4 to 5 years 1 hour Pre competitive group	12:15pm-1:15pm		12:15pm-1:15pm		12:15pm-1:15pm	8:15am-9:15am			